Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Rob van der Heide en Rob Korver zijn area architekten, discount wij creëren onder architectuur bouwtechnisch en functioneel goede gebouwen. Door onze jarenlange bouwervaring kunnen wij onze opdrachtgever in elke bouwfase met goede raad en daad terzijde staan. De opdrachtgever / gebruiker staat bij ons ten allen tijden voorop!

Het ontstaan

Rob van der Heide en Rob Korver zijn area architekten, buy wij creëren onder architectuur bouwtechnisch en functioneel goede gebouwen. Hierin is een goede detaillering voor ons essentieel, een detail kan een gebouw maken of breken, zowel bouwtechnisch als architectonisch. Ook duurzaamheid en innovatie staan bij ons al vanaf de oprichting hoog in het vaandel, niet voor niets zijn wij lid geweest van de VIBA en is Rob Korver de laatste jaren lid van booosting.
Als aangetrokken professional doen wij er alles aan de opdrachtgever een op maat geschreven advies te geven. Flexibiliteit en meedenken met de opdrachtgever zijn hierin voor ons essentieel om het door de opdrachtgever gewenste optimale resultaat te kunnen bereiken: in het gehele bouw- ontwerpproces staat de opdrachtgever en de gebruiker immers centraal!


 

Copyright [2013] Area-Architekten |